Mjuziklom „Mamma Mia!“ u izvedbi zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“ danas je svečano otvoreno 27. Brodsko glazbeno ljeto. Prilikom službenog otvorenja programa u kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Mirko Duspara koji je istaknuo kako Brodsko glazbeno ljeto i ove godine publici nudi uistinu brojne kvalitetne koncerte.
Najbolji dokaz tomu je i izvedba mjuzikla „Mamma Mia!“ koji je oduševio brodsku publiku. Naime, riječ je o poznatoj priči i planetarno poznatoj glazbi švedske grupe Abba koja je prije 10-ak godina pretvorena u mjuzikl koji se uspješno igra na West Endu u Londonu, te je prošla cijeli svijet. Od prošle godine igra se i u Komediji, koje je jedino hrvatsko kazalište specijalizirano za igranje mjuzikla.
U sklopu programa obilježavanja Brodskog glazbenog ljeta, koji traje sve do 29. srpnja 2016. godine, Brođani i Brođanke imat će priliku uživati u brojnim glazbeno – scenskim i plesnim programima te koncertima orkestralne, komorne i solističke glazbe.