Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječiju kazališnu predstavu i adaptirao ju na hrvatski jezik.
Redatelj u glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.
U ovoj dječijoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume. U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom... I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Predstava će se odigrati u subotu 3. prosinca s početkom u 11:00 sati u Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić".

DIjelimo 2*2 ulaznice za predstavu "Snježno kraljevstvo". Potrebno je na mail nagradna@035portal.hr poslati odgovor na pitanje: Kako je se zove simpatični snjegović iz crtića Frozen? Nagradna igra traje do petka 2. prosinca u 20:00 sati.  

„Frozen:Zaleđeno kraljevstvo“
Režija i adaptacija na hrvatski: Ljubomir Stanković
Trajanje: 45 minuta
Produkcija: Portal komunikacije jdoo, PJ Produkcija
ul. Borovina 12, 10 000 Zagreb