Po prvi puta unutar granica Lijepe naše, plesni ansambl Bohemians, pod režiserskom palicom Silvia Stilinovića, donosi Vam brodvejsku priču koja kroz duhovit način prikazuje sve probleme što nam ih donosi digitalna era uz najveće hitove u povijesti. 'We will rock you' je stoga više od mjuzikla, on je duh jedne kulture koja, ma kolikom god da brzinom nestajala, uvijek će kroz nas imati prilike ponovo zaživjeti. 

Mjuzikl 'We will rock you' jedan je od najizvođenijih show izvedbi kazališta Dominion koji je srušio sve rekorde gledanosti pritom nadmašivši i kultni 'Grease'. Sa gostovanjem u više od sedamnaest država, preko 2,200 izvedbi, 6 milijuna ljudi koji su pogledali ovaj show, s pričom baziranom na dvadeset i četiri Queenova hita učinili su da rock kultura zaživi još malo u ovom digitalnom vremenu gdje sve postaje umjetno i nestvarno, gdje se nameću kriteriji lijepog, a sloboda izbora polako nestaje.

Sekvence iz mjuzikla We will rock you, premijerno će biti izvedene na Platou ispred KKD Ivana Brlić Mažuranić, 16.kolovoza s početkom u 22:30 sati.