Predavanje / radionica "RODITELJ - PRIPOVJEDAČ"
( za roditelje djece starosne dobi do 11 godina)

Radionica je namijenjena za roditelje djece starosne dobi do 11 godina, u ukupnom trajanju od 4 sata raspoređena u 2 dana po 2 sata, u sljedećim terminima:

- utorak, 13. veljače od 18 do 20 sati - I.dio
- četvrtak 15. veljače od 18 do 20 sati - II. dio

MJESTO:
Radionica će se održati u prostoru udruge CONNECT-IT, Šetalište braće Radić 7, Slavonski Brod

Živimo u užurbanom vremenu novih tehnologija koje osim svojih prednosti donose i sve veći broj obveza.
Imamo sve manje vremena jedni za druge pa tako i za svoju djecu.

„Vrijeme i kvaliteta vremena koje im roditelji posvećuju, djeci pokazuje koliko ih roditelji cijene.“

Zato je od iznimne važnosti za svakog roditelja kako će iskoristiti slobodno vrijeme jer bit kvalitetno provedenoga vremena nije samo KOLIKO smo već KAKO smo proveli vrijeme sa svojim djetetom.

Jedan od načina kvalitetno provedenoga vremena je pripovijedanje i čitanje bajki i priča. Takvi trenuci su zabavni, opušteni i omogućuju vam da se povežete sa svojim djetetom. Kroz živu riječ dijete će dobiti vašu potpunu pažnju kojoj teži, osjećaj sigurnosti, a istovremeno ga se kroz bajku i priču poučava o svevremenskim vrijednostima koje odlikuju sretnog, zadovoljnog i uspješnog odraslog čovjeka.

Ako želite u opuštenoj i zabavnoj atmosferi saznati i naučiti koje su sve dobrobiti pripovijedanja bajki i priča u odnosu na čitanje, kako odabrati prikladnu bajku i priču prema uzrastu i zanimanju djeteta, zašto su važne narodne bajke i priče te kako kroz igru zajedno s djetetom stvoriti priču i pripovijedati onda je ovo savršena radionica za vas.

„Kada nešto volimo, tomu pridajemo vrijednost, a kada nam je nešto vrijedno, tomu posvećujemo vremena-vremena da u tome uživamo i vremena da se za to brinemo.“


Broj polaznika ograničen je maksimalno na 10 roditelja, a radionica je namijenjena za roditelje djece starosti do 11 godina. 

Više detalja pročitajte OVDJE.