Idemo na istok bez Gorana Milića, premijera putopisno-dokumentarnog filma održat će se 15. rujna 2019. godine s početkom u 19:00 sati u Centru mladih, Ante Starčevića 11, Slavonski Brod

18.00h: OKUPLJANJE I DOČEK NAŠIH BIKERA NA POVRATKU IZ MAROKA
19.00h: PREMIJERA FILMA

Dragi putoljupci,
približilo se vrijeme i naše uzbuđenje raste, jer ono što smo najavljivali, konačno će se i dogoditi. Dozvolite da vam pobliže objasnimo naš projekt, koji je nastajao prošlo ljeto. Tijekom putovanja istočnim dijelom Europe, tročlana ekipa koju čine Josip, Jan i Rasta, zabilježila je svoje dogodovštine okom kamere. Tako je nastao putopisno dokumentarni film „Idemo na istok bez Gorana Milića“.

Ovog ljeta, Josip, Jan i Rasta kreću motorima prema Maroku. Redovno će nas obavještavati o svojim dogodovštinama. Vjerno ćemo iščekivati avanture koje će zabilježiti kako okom kamere, tako i riječima. No, ovoljetno putovanje je uvod u onaj dio priče koji vam već neko vrijeme najavljujemo na društvenim mrežama:

FB: https://www.facebook.com/RastaSunshineAdventurer
IG: https://www.instagram.com/rasta.sunshine.adventurer

Dok će momci živjeti na rubu, istražujući čari Afrike, u Slavonskom Brodu će se sve pripremati za veliko premijerno prikazivanje dokumentarnog filma snimljenog prošle godine, naziva „Idemo na istok bez Gorana Milića“. Film će se prikazati u Centru mladih, 15. rujna, ove godine, jelte 😊

Okupljanje svih znatiželjnih avanturističkih umova počinje u 18 h, a pritiskanje tipke play i prikazivanje filma započet će u 19 h. Ovom trojcu je ovo veliki projekt kojem i sami žele nazočiti. Iako će njihova nova avantura prema Maroku započeti krajem kolovoza, njihova snažna volja dovest će ih ravno s afričkih i europskih cesta u Centar Mladih na premijeru filma.

Ono što možete očekivati tijekom filmske projekcije jest prikaz trinaestodnevnog moto putovanja kroz deset priznatih i jednu ne priznatu državu, istraživanje egzotičnih plaža Crnog, Egejskog, Jonskog i Jadranskog mora, te prijelaze preko tri planinska lanca, Karpati, Balkan i Olimp.

„Idemo na istok bez Gorana Milića“ otvorit će nam prozor u maleni dio istočne Europe. Na vama je samo da dođete u Centar Mladih, prepustite se putovanju ovakve vrste i tko zna, možda poželite i sami učiniti ovakav pothvat.

Foto: Privatni album