U sklopu projekta STRONGER TOGETHER – Product Development and Internationalization (ZAJEDNO JAČI – Razvoj proizvoda i internacionalizacija) održat će se UVODNA KONFERENCIJA u srijedu, 27. veljače 2019. godine u ART hotelu u Slavonskom Brodu u terminu od 13.00 do 14.00 sati.

Vodeći partner na projektu je Centar za razvoj Brodsko-posavske županije, a projektni partneri Asocijacija poslovnih žena Crne Gore, Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini, INOVACija Zadar te Sveučilište u Zadru.

Vrijednost projekta je 979.309,91 EUR, a ukupan iznos sufinanciranja iznosi 831.434,09 EUR.

Projekt se provodi na području središnje Hrvatske i Dalmacije, središnje i južne Crne Gore te zapadne i sjeverne Bosne i Hercegovine tijekom 27 mjeseci, počevši od studenog 2017. godine.

Ciljane skupine su poduzetničko-poslovne organizacije, udruge, Istraživački instituti te mala i srednja poduzeća koja su uključena u sektor prikupljanja i prerade bilja. Saznajte više o projektu.

Glavni cilj projekta je osnažiti organizacije koje pružaju potporu poslovanju i istraživačkim institucijama (BSO) kako bi pružile podršku i savjetodavne usluge malim i srednjim poduzećima na tržištu i promovirale prekogranične aktivnosti klastera u industriji prikupljanja i prerade bilja.

Tijekom provođenja projekta cilj je i pokrenuti prekograničnu suradnju poduzetničko-potpornih organizacija, udruga i istraživačkih institucija, podići svijest te pokrenuti prekograničnu suradnju i umrežavanje malih i srednjih poduzeća, razviti inovativni model klastera kroz e-platformu.