Već drugu godinu za redom, u Slavonskom Brodu održati će se još jedan CMC200 Slavonija fest, koji će već prvu večer započeti na najbolji mogući način - obnovljenim Rock maratonom.

Tomislav Goll, jedan od organizatora ovogodišnjeg Rock maratona, rekao nam je nešto pobliže o događaju koji slijedi:"Ove godine vraća se obnovljeni brodski Rock maraton, koji je zaslužio da se konačno popne na veliku pozornicu, što me posebno raduje. Znači oba dana Rock maraton će se održati na jednoj velikoj spektakularnoj pozornici. Obavijest Demo bendovima, natječaj je otvoren od 12. srpnja, pa sve do kraja mjeseca, a sve materijale u vezi prijave možete pronaći na stranici Turističke zajednice grada Slavonskog Broda. Ono što već sada možemo najaviti je da su dva benda već ostvarila poziv na ovu manifestaciju. To su pobjednici HGF demo festivala: Lika Kolorado iz Zagreba i Tight Grips iz Karlovca. Vjerujemo da će biti nekih 10-ak bendova, a mislim da ćemo ići na kombinaciju da i demo bendovi imaju po tri stvari, kako bi dali priliku da pokažu ono što najbolje znaju. Jedan od dva headlinera Rock maratona su Jurica Pađen i Aerodrom. Drugo ime još čuvamo, objavit ćemo uskoro više informacija. U svakom slučaju Brođani mogu očekivati pravi spektakl te napominjem ulaz je BESPLATAN"

"Sve intervjue povodom CMC festivala u Slavonskom Brodu, započinjem zahvalom gradu Slavonskom Brodu, jer dobivamo pohvale od svih izvođača i organizatora nakon festivala. Hvala na Vašoj gostoljubljivosti, prekrasnoj atmosferi i Vašem prekrasnom gradu. Ono što je bitno naglasiti za drugu festivalsku večer je da ćemo izvođačima dati prostora kako bi se pokazali, znači neće svirati samo jednu stvar, već tri stvari. Želimo dati više prostora glazbi, ali i kako bismo što bolje zagrijali publiku. Nastupiti će: Aerodrom, Teška industrija, Bang Bang, Markiz, Nola, Fluentes i mnogi drugi. U svakom slučaju biti će tu puno zanimljivih bendova, nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da će publika biti zadovoljna.", istaknuo je Igor Polak, voditelj posebnih programa CMC televizije. 

Dajana Čavčić

Foto: Nikola Knežević/ Music Box