Građani Slavonskog Broda od ovog će vikenda moći uživati u pravoj božićnoj čaroliji na glavnom gradskom trgu. Naime, u subotu 03. prosinca 2016. otvorit će se 9. Božićni sajam te po drugi puta klizalište na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu, koji je otvoren do 31. prosinca 2016., svoju ponudu će predstaviti brojni izlagači, a uz veliki izbor božićnih ukrasa, eko-etno igračaka od drveta, ukrasnih predmeta i izvornih suvenira, posjetitelji će moći uživati i u kuhanom vinu, kuhanom pivu, vrućoj čokoladi te prigodnom zabavnom programu.

Mnogi građani s nestrpljenjem očekuju i klizalište na glavnom gradskom trgu koje će građanima biti dostupno po povoljnim cijenama. Naime, cijena sata klizanja iznosi 10 kuna uz mogućnost najma klizaljki po cijeni od 5 kuna. Radno vrijeme klizališta je radnim danom od 10.00 do 22.00 sata, a vikendom od 10.00 do 23.00 sata. Petkom i subotom u vremenu od 18.00 do 23.00 sata za posjetitelje će biti organizirano i posebno klizanje uz zabavnu glazbu i svjetlosne efekte.

Dođite u subotu 03. prosinca dođu na Trg Ivane Brlić-Mažuranić i uživaju u božićnoj čaroliji u središtu našeg grada.