Iz tvrtke Matrix vas obaviještavaju o otvaranju VIP Centra Matrix u Slavonskom Brodu koje će se održati  15. prosinca 2017. godine. Poslovnica ima ukupno 300 kvadratnih metara, od kojih je 250m2 prodajnog prostora i nalazi se na Trgu Ivane Brlić Mažuranić broj 6. Slavonski Brod je jedan od največh gradova u Hrvatskoj i temeljem takvog potencijala i potreba tržišta, odlučili su otvoriti poslovnicu koja će svojom ponudom i inovativnošću podići standarde i doživljaj odabira i kupnje na najvišu razinu. 
Koncept Centra će biti orijentiran na doživljaj kupaca sa “Try and Buy” i “Hangout” zonama unutar shopa gdje kupci mogu imati slobodnu interakciju sa uređajima te ih i isprobati u ležernom okruženju, sami ili uz pomoć naših stručnih prodajnih savjetnika.
Asortiman koji će biti zastupljen u shopu biti će podijeljen u četiri tematske zone.
Zona 1 Vipnet – Cjelokupna ponuda Vipneta za privatne i poslovne korisnike, kao i Business Lounge za poslovne korisnike. 

Zona 2 Mobile Lifestyle – Mobilna telefonija i dodatna oprema renomiranih proizvođača. Garantiramo izbor preko 100 različitih modela mobilnih uređaja najvećih svjetskih brandova Samsung, Apple, LG, Sony, HTC,
Nokia, Huawei, ZTE, Acer, Lenovo, Wiko, Xiaomi, Alcatel.

U ponudi ćemo imati i iznimno velik izbor svih vrsta dodatne opreme za mobilne uređaje.

Zona 3 PC Zona – Veliki izbor računala i laptopa za ured, dom i gamere, kao i veliki izbor monitora, pisača, tipkovnica, miševa i ostale važne periferije za sve potrebe i za svačiji ukus.
Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji računala i informatičke opreme osigurati će kupcima odličnu ponudu HP, Asus, Acer, Lenovo, Dell, Genius, LG, Samsung, Intel kao i još puno, puno renomiranih proizvođača najbolje informatičke opreme.

Zona 4 Svakodnevne tehnologije – TV, audio i video zona u kojoj ćemo ponuditi atraktivne modele televizora,
projektora, audio uređaja, igračih konzola, kao i dodatnih tehnologija koje podižu doživljaj audio i video sadržaja poput Action
kamera i slično.

Od otvorenja 15.12.2017. pa do kraja godine, kupce ćemo iznenaditi sa brojnim poklonima i izvrsnim popustima povodom
otvorenja.