Sjećate se Innet Foruma u Slavonskom Brodu i predstavljanja pametne klupe? E, upravo bi pametna klupa trebala stići uskoro u Slavonski Brod, na oduševljenje mnogih građana koji će moći koristiti sve mogućnosti ovog  vrhunskon inovativnog proizvoda.

Naime, pametna klupa pravog imena "Steora", inovatora Ivana Mrvoša, ima dva priključka za brzo punjenje mobitela, bežično punjenje mobitela, sustav pročišćavanja zraka, praćenje kvalitete zraka, temperature, vlažnosti i UV indeksa u okolini, zatim hlađenje sjedala kada je visoka temperatura, a svaka klupa je opremljena i Internet paketima. Najnapredniji model klupe ima i 19-inčni HD ekran putem kojeg se mogu prikazivati statistike, reklame i svašta drugo, a cijeli koncept ima solarno napajanje, odnosno napajanje putem sunčane energije.

"Jutros smo razgovarali na kolegiju o tome. Mladi inovator je malo  zauzet i u gužvi, ali naša Razvojna agencija je u kontaktu s njim i ja se nadam da ćemo ubrzo realizirati prvu pametnu klupu u Slavonskom Brodu", istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara, gostujući danas u radijskoj emisiji "Gradskih 60 minuta".