Popularna aplikacija novim opcijama svakodnevno časti svoje korisnike. Posljednja od njih je mogućnost brisanja poslanih poruka, a čini se kako i u ovoj godini pripremaju niz novosti, piše tportal.hr

 

No, što kada želite poslati poruku nekome za koga sumnjate da vas je blokirao.

Evo kako prepoznati znakove koji odaju da osoba s vama ne želi čavrljati:

-Nećete vidjeti kada je osoba poslijednji put bila online
-Nećete vidjeti novu sliku avatara na profilu kontakta
-Sve vaše poslane poruke imaju samo jednu kvačicu
-Kada stvorite grupni chat, osobu ne možete dodati u grupu

Ipak, svi ovi simptomi ne jamče da ste sto posto blokirani. Postoji šansa da je vaš kontakt promijenio postavke za vidljivost svojeg profila.