Lokalna Akcijska Grupa Slavonska ravnica objavila je poziv za sudjelovanje u osnivanju proizvođačke organizacije voćara i povrtlara Brodsko-posavske županije. Stoga organiziraju informativni sastanak na temu Proizvođača organizacija – Postupa priznavanja i mogućnosti financiranja. Sastanak će se održati 30. listopada 2018. u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije.
Informativni sastanak se održava u organizaciji Centra za razvoj Brodsko-posavske županije, LAGova s područja županije – Slavonska ravnica, Posavina i Zapadna Slavonija uz podršku Brodsko-posavske županije.

Informativni sastanak bit će prilika da svi zainteresirani, potencijalni članovi buduće proizvođačke organizacije dobiju potrebne informacije i odgovore na pitanja od strane Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Za sudjelovanje na ovom informativnom sastanku potrebno je izvršiti prijavu putem e-maila info@lag-slavonska-ravnica.hr ili na broj 035 451 094 najkasnije do ponedjeljka 29. listopada 2018.