Svi znamo da kada jednom naiđemo na probleme s kompanijama koje operiraju putem weba izravno kontaktiranje zna biti dosta komplicirano. Neki vjeruju kako je Twitter prihvatljiva fronta na kojoj operira njihova korisnička služba, dok su drugi poput Facebooka praktički nedosežni - koju god komunikacijsku metodu mi koristili, piše tportal.hr

A kakva je situacija s Googleom? U prošlih par godina poznata kompanija je korisnicima i kupcima omogućila otvoreniji pristup svojim uslugama i službama. Ako ih planirate kontaktirati, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Kako kontaktirati Google?
Najsporiji način je dobra stara pošta. Google je možda jedna od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu, no i dalje se mora nositi sa komunikacijskim metodama poput pisama i paketa. Njihova adresa je: 

Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 United States

A što je s telefonskim brojem? Komunikacijski centar u Mountain Viewu možete kontaktirati putem telefonskog broja +1 650-253-0000. Što se regionalnih ureda tiče, njihove telefonske brojeve moguće je pronaći na službenim stranicama kompanije.