U organizaciji Turističke zajednice grada Slavonskog Broda sinoć je na slavonskobrodskom korzu održavan svečanost proglašenja najuspješnijih u akciji izbora najljepše uređenih izloga u blagdansko vrijeme. U sklopu programa nastupio je Krunoslav Kićo Slabinac, koji je otpevao dva bloka i to tamburaški i rock blok. Iako je temperatura na korzu bila -4, Kiće je dobro zagrijao dlanove Brođana koji su zaedno s njim otpjevali od prve do zadnje pjesme. 

Između dva glazbena bloka proglaženi su i pobjednici akcije izbora najljepše ukrašenih božićnih izloga u gradu Slavonskom Brodu. Članovi prosudbene komisije koja je ovih dana marljivo šetala gradom, nastojeći prepoznati one koji su sa najviše truda i ukusa uredili svoje izloge, bili su  Gordana Fabčić u ime Turističke zajednice grada, Marija Lugarec u ime Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Slav. Brod i Tatjana Tijan u ime Obrtničke komore Brodsko – posavske županije.

 

Prvo mjesto osvojila je trgovina na malo “Čepo” d.o.o. , Ulica Eugena Kumičića 57. drugo mjesto pripalo je obrtničkoj radnji “Ritual”, Ulica Ante Starčevića 4, dok se na treće mjesto plasirao Studio “Divas”, Ulica Ante Starčevića 23.