Tijekom tradicionalne višednevne manifestacije, 16. i 17.studenog 2018.g , jedanaestu godinu za redom, organizirana je Vinska cesta u labirintu rovova pod starim Kranjem (Vinska pot)!
Ovaj projekt je jedan od inih sufinanciran od strane Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u kategoriji posebnih prezentacija i sajmova koje je Turistička zajednica Brodsko – posavske županije kandidirala na javni poziv Glavnog ureda HTZ-a.

Među inim vinogradarima slovenskih vinogradarskih područja i gastronomskih proizvoda u Rovovima pod starim Kranjem četvrtu godinu za redom u suradnji s Turističkom zajednicom BPŽ i Turističkim klasterom „ Slavonska košarica“ su vrlo uspješno predstavili i OPG Vučković iz Oriovca kao i bogatu turističku eno i gastro ponudu Brodsko – posavske županije. U starom Kranju je predstavljeno više od 130 različitih vinara, među kojima su kao jedina vina iz Hrvatske prepoznata, tražena i odlično prihvaćena i naša vina, Graševina i Cabernet Sauvignon OPG Vučković iz Oriovca.

Ponudu izvrsnih vina nadopunjuju sirevi, kruhovi, te suhomesnati proizvodi s područja Brodsko- posavske županije ; OPG Boić- Banovci, OPG Kadić – Gundinci ...
Događaj je u ta dva dana posjetilo više od 2000 posjetitelja, a naše najveće zadovoljstvo je kada se interesiraju i propitkuju hoće li biti predstavnici iz Brodsko – posavske županije, što dokazuje vrhunske proizvode naših područja koji se pamte....