Sinoć je u "Kući Piva" održana novinska konferencija na kojoj su predstavljeni svi sadržaji koji nas očekuju ovaj vikend u sklopu drugog izdanja CMC festivala Slavonija u Slavonskom Brodu.
Okupljene novinare su pozdravili direktor CMC televizije Mario Kovač, gradonačelnik Mirko Duspara, Dejan Vidošević, Tomislav Goll i Igor Polak, a osim predstavljanja programa i izvođača koji će zabavljati okupljene građane bilo je govora i o noćnoj utrci "Brod Rock" koja će se trčati po brodskim ulicama sa startom večeras u 20:30 sati.
Ova utrka se u našem gradu održava po prvi puta, a zbog velikog interesa ne sumnjamo kako će i ona prerasti u jedno tradicionalno događanje koje će svake godine okupljati sve veći broj sportaša i rekreativaca po uzoru na brojne svjetske gradove koji ovakva događanja organiziraju već godinama.
Iz svega što smo sinoć imali prilike čuti, daje se naslutiti kako je pred nama uzbudljiv glazbeno- sportski vikend kojeg ne želite propustiti, a još jednom donosimo detaljan raspored najavljenih događanja. 

Foto: Radio 92FM