Dvojica dječaka, Luka Neno Marić (14) i Andrej Blažević (15) iz Slavonskog Broda otišli su u utorak od svojih kuća i još se nisu vratiti. Nikome od obitelji, kao niti prijateljima sve do sada se nisu javili., piše 24 sata.

Luka, rekla je njegova baka Nada, nije ponio mobitel sa sobom, što joj je jako čudno, jer od mobitela se nije odvajao. Misli da je Andrej ponio svoj mobitel, ali nije sigurna. U četvrtak je pozvala svoga unuka i njegovog prijatelja Andreja da se vrate kući, rekla je samo se vratite biti će sve biti u redu.

- Policija provjerava sve dojave, stalno smo u kontaktu s obiteljima, cilj nam je što prije pronaći dječake. Stalno nam se javljaju ljudi s informacijama da su nekoga od njih vidjeli u raznim dijelovima grada, pa i dalje, međutim te dojave još nisu dale rezultate. Nastaviti ćemo ih i dalje intenzivno tražiti - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

Prijatelji dječaka kao i njihova rodbina su zabrinuti zbog njih, jer je sada pošlo puno dana kako ih nema, što, kako su rekli, nije dobro.

- Andrej, kada sam ga zadnji puta vidio imao je kratko ošišanu kosu na jedinicu - rekao je jedan njihov prijatelj.  

Foto: facebook/ 24 sata