12:09

Prema službenom policijskom izvještaju, danas, oko 10,45 sati na županijskoj cesti 4202 između Vranovaca i Trnjana došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i autobus koji se prevozio djecu.
Prema informacijama kojima do sada raspolažemo u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok od djece nitko nije ozlijeđen.

Promet je zatvoren za sav promet te ga policijski službenici preusmjeravaju na obilazne pravce.

Očevid je u tijeku.
 

11:59

Između Vranovaca i Trnjana, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač KIA-e koji se sudario s autobusom. Autobus je prevozio 61 učenika iz Slavonskog Šamca koji su bili u posjeti Slavonskom Brodu. Osmerro djece je ozlijeđeno i hospitalizirano u Općoj bolnici "dr. Josip Benčević", a ostala su smještena u područnoj školi u Vranvcima, gdje im je osigurana okrijepa. 

11:21

Prema neslužbenim informacijama doznajemo, kako se u 10:45 sati dogodila prometna nesreća na lokalnoj cesti između Vranovaca i Trnjana. U prometnoj nesreći sudjelovao je autobus koji je prevozio djecu i osobni automobil. Jednako tako, prema nesluženim informacijama doznajemo, kako u ovoj prometnoj nesreći ima ozlijeđenih osoba.

U tijeku je očevid.

Uskoro opširnije. 

Foto: 24 sata