Danas su hrvatski mediji objavili senzacionalnu vijest da će se nastavak najnovije trilogije Zvjezdanih ratova snimati u Dubrovniku. Dubrovnik je već duže vremena zanimljiva lokacija filmašima, ali je malo poznato da će proslavljeni australski redatelj snimati novi nastavak trilogije Pobješnjelog Maxa u Slavonskom Brodu i to na naselju Andrije Hebranga! Dopisnik Pijane Čaplje iz Los Angelesa s poznatim redateljem je pričao u viđenijim baru gdje mu je ovaj otkrio da je potraga za lokacijom seta novog Pobješnjelog Maksa završena i da je odabran Slavonski Brod, odnosno Hebrang!

George Miller je našem dopisniku rekao da je potraga za post-apokaliptičnom pozadinom nekada urbane sredine nakon duge potrage nađena u Slavonskom Brodu. Iako Miller nije otkrivao puno podataka, saznali smo ipak dio radnje novog filma. Naime, Max Rockatansky će se u novom nastavku boriti protiv vladara koji vlada post-apokaliptičnim naseljem koji je nekad bio grad, a pod svojom kontrolom drži ogromne količine prijeko potrebne vode, pa i u toj mjeri da je napravio bazene iako čovječanstvo oskudijeva vodom.

Šećer na kraju: Mel Gibson će imati cameo ulogu gospodara rafinerije koja se nalazi na susjednom rivalskom teritoriju!

Pijana Čaplja

Vijesti koje su objavljene u rubrici Pijana Čaplja su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna, a osobe iz javnog života mogu se pojavljivati samo kao akteri izmišljenih događaja. Njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekst