Nedjeljni prosvjed za čist zrak u Slavonskom Brodu koji je okupio dvjestotinjak građana pravi je hit na Facebooku, tako da je u jednom trenutku postao i trending tema. Iako prosvjed nije okupio mnogo fizičkih Brođana, mnogi su svojim lajkovima, shareovima i komentarima bili uz prosvjednike.
Tako je najviše lajkova prosvjed dobio s Korza gdje su Brođani na nedjeljno kavi nesebično udjeli lajk vijestima i fotografijama s prosvjeda. Najviše komentara je pak došlo s Poloja, u kojima su srditi Brođani na ugodnom suncu prosvjedovali protiv ruske nafte, Dodika, rafinerije i Donalda Trumpa. Najviše dijeljenja pak zabilježeno je na drugoj brodskoj špici, onoj u Coloseumu u kojima je većina šopingholičara podijelila vijesti s dajući komentar: TKO ĆE AKO NE MI BROĐANI?! Twitter je poslovično zakazao, tek jedan slučajni fav kojeg je pritisnuo slučajni follower automatizrianog računa jednog slavonskobrodskog portala, dok retweetova nije bilo. Instagram je pak obilovao nedjeljnim ručkovima i slikama pasa s opisom slike: LJUBAV.

Pijana Čaplja

Vijesti koje su objavljene u rubrici Pijana Čaplja su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna, a osobe iz javnog života mogu se pojavljivati samo kao akteri izmišljenih događaja. Njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni.