Nakon što su Petar Bašić i Slavica Lemaić javnosti obznanili svoju nakanu da se kandidiraju za gradonačelnika Slavonskog Broda, treća najpoznatija ptica grada Broda (nakon Klepetana i Malene, naravno) je odlučila isto – Pijana Čaplja se kandidira za gradonačelnika Slavonskog Broda.

Pijana Čaplja građanima obećava progres i povećanje standarda! Ubrzat ću izgradnju međunarodnog aerodroma u Slavonskom Brodu i promjenit ću ime iz dr. Mirko Duspara u dr. Mario Mandužkić. Shodno tome, izgradit ću novi stadion na Savi kapaciteta 35 tisuća sjedećih mjesta (s grijanim sjedalima) i pokretnim/pomićnim krovom, a Marsoniju ću dokapliatalizirati i pretvoriti u GNK Marsonija. Do 2017/18. Marsonija će igrati Ligu Prvaka. Porušit ću sve novonapravljene kružne tokove i vratiti semafore da se građanstvo više ne zbunjuje. Također ću uvesti tramvaj i eksperimentalni metro kroz tunel Samostan – Tvrđava. To su samo neki od projekata, a ostalo ću najavit tijekom kampanje.
Kako će Pijana Čaplja glasati za Slavicu Lemaić, a Slavica Lemaić za Petra Bašića, od kolege Bašića se nadamo da će zatvoriti krug i glasati za Pijanu Čaplju.

Pijana Čaplja

Vijesti koje su objavljene u rubrici Pijana Čaplja su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna, a osobe iz javnog života mogu se pojavljivati samo kao akteri izmišljenih događaja. Njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu