Izgradnja stadiona u Slavonskom Brodu započeti će čim se osiguraju sredstva za početak izgradnje, a po svemu sudeći na Brođanima je da osiguraju ta sredstva. Naime, stadion se neće financirati samo iz prireza, nego će se gradske komunalne usluge zaokružiti na 99 lipa i upravo će se s tom lipom graditi stadion. Brod-parking preuzima istu strategiju,tako da će sat parkinga stajati 2,99 kn.

- Ne znam čemu se čudite. Trgovci su izgradili carstva na ovoj lipi, a mi želimo samo jedan stadion napraviti. Građani to neće ni primijetiti, a doživljaj gledanja Mladosti iz Antina ili Mladosti iz Ždralova na novom stadionu bit će sjajan, rekao nam je visoki neimenovani izvor iz Gradske uprave.

Također saznajemo iz Gradske uprave da će Grad osigurati 80 novih zaposlenika – komunalnih redara koji će biti strateški raspoređeni na brodskim kružnim tokovima. Svaki dodatni krug na kružnom toku vozači će plaćati esktra 5 kuna, a oni koji u kružnom toku uključe lijevi žmigavac morati će platiit 50 kuna solidarnosti za stadion.
Cijene ulaznica za nogometne utakmice bit će 19,99 kuna, jer gađate, grad neće stati samo na stadionu, jer u planu je i bob staza Janiševac.

Pijana Čaplja

Vijesti koje su objavljene u rubrici Pijana Čaplja su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog sadržaja i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna, a osobe iz javnog života mogu se pojavljivati samo kao akteri izmišljenih događaja. Njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni.