Crna Kronika

Crna Kronika Kupač u Savi pronašao minu
0

Na lijevoj obali rijeke Save prilikom kupanja u rijeci Savi, 40-godišnjak je pronašao u vodi eksplozivno sredstvo – tromblonsku kumulativnu minu M60.

Crna Kronika Dragovoljno predao dva revolvera
0

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija.

Crna Kronika Pronađen bager!
0

Bager je vraćen vlasniku, a policija nastavlja traganje za počiniteljem krađe.

Crna Kronika Vozači, opasno je koristiti mobitel pri vožnji!
0

U šest mjeseci ove godine na području županije je evidentirano 355 prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje, što je za 124,7 % više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Crna Kronika Mopedisti i motociklisti - oprez u prometu
0

Policija apelira na vozače mopeda i motocikala na pridržavanje zakonskih propisa u cilju njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika.

Crna Kronika U Lađevcu teško ozlijeđen vozač
0

Očevidom utvrđeno da je 26-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila i potom sletio u kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Crna Kronika U Rešetarima izgorjela drvena vikendica
0

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo na način da je 53-godišnjak prilikom dimljenja košnica ostavio dimilicu pokraj košnica od koje se zapalila trava.